Ενημερώσου Τώρα: 210 300 8981|info@id-studies.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


EXITAE

Η διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση στο distance learning είναι… ισπανική!

Συνεργάζεται με τη Διεθνή Επιτροπή για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (International Commission on Distance Education) και διαθέτει Ευρωπαϊκή Σφραγίδα Αριστείας EFQM 400+!

Στην International Distance Studies (ID-STUDIES) δεν θα εξασφαλίζαμε τίποτα λιγότερο στους αποφοίτους μας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση του μεγαλύτερου Ινστιτούτο Ανοιχτής Εκπαίδευσης της Ισπανίας: EXITAE!

Τα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται από την International Distance Studies και οδηγούν -με την ολοκλήρωσή τους – στην πιστοποίηση EXITAE, αποτελούν «διαβατήριο» στα χέρια των αποφοίτων μας για την αγορά εργασίας, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όσο και σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας.

CISCO

Ο συντομότερος «δρόμος» για τα προγράμματα πιστοποίησης CISCO, περνά από… την ID Studies!

IT Essentials, CCNA (Cisco Certified Network Associate), CCNA Security: Τα περίφημα προγράμματα πιστοποίησης της Ακαδημίας Δικτύων CISCO είναι πλέον διαθέσιμα στην International Distance Studies και θέτουν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα στα δίκτυα!

Η ID Studies, έμπειρος εκπαιδευτικός φορέας στο ποιοτικό distance learning και η CISCO NETWORKING ACADEMY, παγκοσμίως κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός στην πιστοποίηση δικτύων, ένωσαν τις δυνάμεις τους, με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν τους πλέον περιζήτητους network experts στην αγορά εργασίας!

BURLINGTON ENGLISH

To μοναδικό πρόγραμμα Αγγλικών για ενήλικες για να κατακτήσεις τη γλώσσα!

Θέλεις να μάθεις να μιλάς άπταιστα Αγγλικά από το σπίτι σου; Τώρα με την ID Studies και την BURLINGTON ENGLISH μπορείς!

Είτε ενδιαφέρεσαι για το πρόγραμμα Γενικών Αγγλικών (επίπεδα Α1-beginners έως και Β2-advanced), ή για το πρόγραμμα Εξειδικευμένων Αγγλικών (Accounting English, Travel English etc.), η BURLINGTON ENGLISH και η ID Studies σου έχουν εξασφαλίσει την καλύτερη μέθοδο για να κατακτήσεις την αγγλική γλώσσα, όπου θες και όποτε θες, από τον H/Y, το laptop, το tablet ή το κινητό σου!

ORACLE ACADEMY

Η ID Studies νέο μέλος του διεθνούς προγράμματος Oracle Academy!

Αξιοποιώντας την ηγετική, τεχνολογική θέση της Oracle, το Oracle Academy  βοηθάει 3,5 εκατ. σπουδαστών σε 120 χώρες να προετοιμαστούν για μια καριέρα στη σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη οικονομία, όπου η Πληροφορική είναι ένας από τους κύριους μοχλούς ανάπτυξης.

Θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην Java ή να εξελίξεις τις βασικές σου γνώσεις;

Με τη συμμετοχή της στο Oracle Academy, η ID Studies σού εξασφαλίζει κορυφαίο εκπαιδευτικό υλικό και τη δυνατότητα να πιστοποιηθείς ως Java Foundations Certified Junior Associate ή/και Oracle Certified Associate, Java SE 7 Programmer!

Για τη δική σου πρακτική άσκηση και επαγγελματική αποκατάσταση!

Μεγάλες πολυεθνικές και εγχώριες επιχειρήσεις, όλες κορυφαίες στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, συνθέτουν το ευρύ δίκτυο συνεργατών της International Distance Studies.

Μέσω των στρατηγικών συνεργασιών μας, στην ID Studies εξασφαλίζουμε σημαντικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για όσους επιλέγουν τα προγράμματα σπουδών μαςενώ παράλληλα, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για διασύνδεση των αποφοίτων μας με την αγορά εργασίας.

Οι κορυφαίοι συνεργάτες μας από τον κλάδο του Τουρισμού, όσο και από τους κλάδους της Πληροφορικής, της Υγείας, των Παιδαγωγικών, των Ξένων Γλωσσών, είναι πάντα δίπλα στο εκπαιδευτικό μας έργο και τους ευχαριστούμε για αυτό!

Πάρε μέρος με πάνω από 3,500 Φοιτητές στην International Distance Studies Τώρα

Γίνε μέλος της ID – Studies και εξέλιξε τη καριέρα σου.

Μαθήματα e-Learning

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Καραολή Δημητρίου 5, Χαλάνδρι, T.K. 15232

Phone: +30 210 300 8981

Web: ID Studies

Πρόσφατα άρθρα

με την εγγραφή σου στο ενημερωτικό μας newsletter!
Κέρδισε 15% έκπτωση
Εγγραφή
Κέρδισε 15% έκπτωση
με την εγγραφή σου στο ενημερωτικό μας newsletter!
Εγγραφή
με την εγγραφή σου στο ενημερωτικό μας newsletter!
Κέρδισε 15% έκπτωση
Εγγραφή
Κέρδισε 15% έκπτωση
με την εγγραφή σου στο ενημερωτικό μας newsletter!
Εγγραφή