Ενημερώσου τώρα: +30 210 3002400 (Ελλάδα) +357 22 008365 (Κύπρος) |info@id-studies.gr

Οι βοηθοί κτηνιατρικής κλινικής είναι υπάλληλοι που εργάζονται υπό την επίβλεψη κτηνιάτρων και βοηθούν στη θεραπεία ασθενών και τραυματισμένων ζώων.

Εάν είστε λάτρης των ζώων, ως βοηθός κτηνιατρικής κλινικής έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία την οποία θα ερωτευτείτε! Ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής της κτηνιατρικής πρακτικής που σας απασχολεί, μπορείτε να εργαστείτε με πολλούς διαφορετικούς τύπους ζώων σε καθημερινή βάση. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να παρέχετε βοήθεια σε άρρωστα ή τραυματισμένα κατοικίδια ζώα, αλλά και την παροχή συμβουλών στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων για τη σωστή φροντίδα για τα ζώα τους.

Μια επαγγελματική σταδιοδρομία βοηθού κτηνιατρικής κλινικής μπορεί να σας ταιριάζει γάντι αν σας αρέσει η εργασία σε γρήγορους ρυθμούς με μια ποικιλία καθηκόντων. Οι βοηθοί μπορούν να εργαστούν σε ιδιωτικές κτηνιατρικές κλινικές, ζωολογικούς κήπους, νοσοκομεία ζώων και εργαστήρια κτηνιατρικών δοκιμών.

Ως επαγγελματίας βοηθός κτηνιατρικής κλινικής, θα είστε αξιόλογο μέλος μιας ομάδας κτηνιάτρων που εργάζονται μαζί για να βελτιώσουν την υγεία των ζώων που θεραπεύουν. Η σχέση του βοηθού με τον κτηνίατρο είναι παρόμοια με αυτή της νοσοκόμου και του γιατρού, οπότε ο κτηνίατρος θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στη βοήθειά σας.

Τέλος, ο κλάδος των βοηθών κτηνιατρικής κλινικής αναμένεται να παρουσιάσει ταχεία ανάπτυξη και να προσφέρει πολλές ευκαιρίες απασχόλησης και ένα σχετικά ασφαλές μέλλον.

    Είσαι απόφοιτος της Id-studies;Δες τις αγγελίες του Career Office και εξέλιξε την καριέρα σου!


    Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τα Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μπείτε σε κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα!
    Εγγραφή
    Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τα Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μπείτε σε κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα!
    Εγγραφή