Ενημερώσου τώρα: +30 210 3002400 (Ελλάδα) +357 22 008365 (Κύπρος) |info@id-studies.gr

Σπουδές στα ξενοδοχειακά – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι σπουδές στα ξενοδοχειακά σας βοηθούν να αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων στην επικοινωνία, τη λύση προβλημάτων, τη διαχείριση διαφορών και τη δουλειά κάτω από πίεση. Όλες αυτές οι δεξιότητες είναι απαραίτητες σε πολλές άλλες ειδικότητες.

Οι καριέρες στα ξενοδοχειακά καλύπτουν ένα μεγάλο κομμάτι ειδικοτήτων – όχι μόνο μπορείτε να βρείτε εργασία οπουδήποτε στον κόσμο άλλα και στις παρακάτω ειδικότητες: πωλήσεις, εκδηλώσεις, υπηρεσίες, φαγητό κ.λ.π.

Ένα πτυχίο με σπουδές στα ξενοδοχειακά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καριέρες που ταιριάζουν σε διαφορετικές προσωπικότητες όπως εσωστρεφής που προτιμούν να δουλέψουν στο πίσω μέρος και να μην έχουν επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους μέχρι σε σούπερ εξωστρεφής που τρελαίνονται να δουλεύουν στην πρώτη γραμμή και χαίρονται να δουλεύουν με ανθρώπους.

Ακόμη και μεσώ οικονομικής κρίσης που έχει προσβάλλει πολλές βιομηχανίες τα τελευταία χρονιά τα ξενοδοχειακά και ο τουρισμός είναι ανάμεσα στις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες περιοχές εργασίας παγκοσμίως.

Μερικές πήγες εκτιμούν ότι ο αριθμός που εργάζεται στον τομέα αυτόν είναι πάνω από εκατό εκατομμύρια και αυτό δεν φαίνεται να μειώνεται σύντομα

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι το ΑΕΠ της Ελλάδος βασίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον ξενοδοχειακό κλάδο, πράγμα το οποίο υποδηλώνει ότι οι σπουδές στα ξενοδοχειακά εξασφαλίζουν μέλλον στην αγορά εργασίας του κλάδου.. 

Επιπρόσθετα τα οφέλη για τους επαγγελματίες εκείνους που πραγματικά είναι αφιερωμένοι στη δουλειά τους και έχουν ταλέντο είναι πολύ μεγάλα όπως οι ευκαιρίες προαγωγής. Μπορεί κανείς να ανέβει τη σκάλα της ιεραρχίας πιο εύκολα σε σχέση με άλλες ειδικότητες πράγμα που μπορεί να σας προσφέρει το ID Studies.

    Είσαι απόφοιτος της Id-studies;Δες τις αγγελίες του Career Office και εξέλιξε την καριέρα σου!


    Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τα Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μπείτε σε κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα!
    Εγγραφή
    Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τα Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μπείτε σε κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα!
    Εγγραφή