Ενημερώσου τώρα: +30 210 3002400 (Ελλάδα) +357 22 008365 (Κύπρος) |info@id-studies.gr

Ήρθε το καινούριο μέλος της οικογένειας και μαζί με αυτό πολλές καινούργιες πληροφορίες! Καλό θα ήταν να έχουμε ενημερωθεί πριν πάρουμε το κουταβάκι από έναν ειδικό για την φροντίδα και τις ανάγκες της ράτσας που θα αποκτήσουμε, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Γιατί κάποιες φορές τα βλέπουμε πολύ χαριτωμένα με το πλούσιο μαλλάκι αλλά δεν γνωρίζουμε τον κόπο και το κόστος για να είναι αυτά όμορφα.

Αφού λοιπόν κάνουμε τα πρώτα εμβόλια και μας δώσει το πράσινο φως ο κτηνίατρος πάμε στο κομμωτήριο για τη πρώτη εμπειρία.
Όσο πιο μικρό σε ηλικία είναι τόσο πιο εύκολα προσαρμόζεται.
Κάνουμε μια έρευνα αγοράς πρώτα γιατί δεν είναι καλό το κουτάβι να αλλάζει συνέχεια κομμωτή.
Αφήνουμε το κουτάβι στον κομμωτή και τους αφήνουμε να τα βρούνε οι δύο τους (φυσικά και μπορούμε να βλέπουμε αλλά από μακριά).
Όσο σας βλέπει το κουτάβι θα ξεσηκώνεται.

Για πρώτη φορά καλό θα ήταν να γίνει κάτι που δεν θα πάρει πολύ χρόνο και δεν θα ταλαιπωρηθεί το κουτάβι. Σημασία έχει να το δει με καλό μάτι. Προσπαθήστε να πηγαίνετε τακτικά, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Αυτό πρέπει να συμβεί για να εξοικειωθεί το κουτάβι με το περιβάλλον και τον κομμωτή. Εννοείται πως για να συμβούν όλα αυτά πρέπει να έχετε δώσει την απαραίτητη φροντίδα στο σπίτι σας το οποίο προϋποθέτει παιχνίδια, βόλτες αλλά και πολλά πολλά όρια!

  • Ουρανία Στοαντζίκη – Καθηγήτρια Pet Grooming 
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τα Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μπείτε σε κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα!
Εγγραφή
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τα Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μπείτε σε κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα!
Εγγραφή