Ενημερώσου τώρα: +30 210 3002400 (Ελλάδα) +357 22 008365 (Κύπρος) |info@id-studies.gr

Σεμινάρια Digital Marketing Εξ αποστάσεως: Η πιο έξυπνη επιλογή

Είναι αλήθεια ότι έχει εκτοξευτεί η ζήτηση στα σεμινάρια Digital Marketing εξ αποστάσεως και αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο για διάφορους λόγους. Στην “Digital” εποχή που ζούμε, είναι ραγδαία η αύξηση της ζήτησης σχετικών υπηρεσιών καθώς πλέον δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε να αναπτυχθεί μία επιχείρηση αν δεν έχει ισχυρή παρουσία στο internet. Αυτή η τάση έχει οδηγήσει πολλούς νέους να θέλουν να εξειδικευτούν στο Digital Marketing για να εξασφαλίσουν την εργασιακή τους αποκατάσταση είτε ως Freelancers είτε ως υπάλληλοι ενός Digital Marketing Agency.

Είναι ίσως μία πολύ έξυπνη κατεύθυνση για όποιον νιώθει δημιουργικός και πιστεύει πως μπορεί να ασχοληθεί με το digital marketing σήμερα, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν το digital marketing ως μία «τέχνη» με πολύ μέλλον! Η πετυχημένη παρουσία των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο εξαρτάται και θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο των digital marketing ενεργειών που έχουν εφαρμοστεί στην εν λόγω επιχείρηση και αυτό αποτελεί μία πρόκληση για όποιον Digital Marketing Expert αναλάβει την προώθηση μίας επιχείρησης.

Για παράδειγμα αν μία επιχείρηση πουλάει ρούχα και δεν τρέχει διαφημίσεις Facebook και Google, τότε χάνει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία εύρεσης νέου πελατολογίου και αύξησης πωλήσεων. Αντίθετα, οι ανταγωνιστές της που διαφημίζονται στις εν λόγω πλατφόρμες μπορούν και πετυχα΄ίνουν πολύ υψηλά κέρδη εφόσον έχουν αναθέσει την δημιουργία και την διαχείριση των διαφημιστικών campaigns σε digital marketing experts.

εξ αποστασεως διδασκαλια digital marketing

Τι περιλαμβάνουν τα σεμινάρια Digital Marketing;

Τo Digital Marketing ή αλλιώς διαδικτυακό marketing περιλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που γίνονται διαδικτυακά για την προώθηση μίας επιχείρησης μέσω διαδικτύου. Στα σεμινάρια ή τις σπουδές εξ αποστάσεως που παρέχονται από πολλές σχολές πλέον, περιλαμβάνονται οι παρακάτω ενότητες εκπαίδευσης:

  • Υπηρεσίες SEO ιστοσελίδας – Βελτιστοποίηση της παρουσίας στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κτλ)
  • Δημιουργία ελκυστικού και πρωτότυπου γραπτού περιεχομένου σε ιστοσελίδες και blogs (content creator)
  • Δημιουργία και διαχείριση διαφημίσεων Google και Facebook και εκμάθηση της λειτουργίας των διαφημιστικών πλατφορμών
  • Διαχείριση Social Media όπως Facebook, Instagram, Linkedin και καθημερινή παρακολούθηση και δημιουργία πρωτότυπων posts με στόχο την αλληλεπίδραση των χρηστών με την εταιρεία
  • Δημιουργία και προβολή των κατάλληλων εικαστικών στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή σε διαφημιστικές πλατφόρμες
  • Δημιουργία και συντήρηση ιστοσελίδων κυρίως μέσω της πλατφόρμας WordPress
  • Δημιουργία και διαχείριση Ecommerce με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους
  • Εκμάθηση Google Analytics και ανάλυση όλων των απαραίτητων δεικτών που πρέπει να γνωρίζετε για την επισκεψιμότητα μίας ιστοσελίδας
  • Εκμάθηση δημιουργίας και αποστολής Newsletters μέσω χρήσης συγκεκριμένης πλατφόρμας (π.χ. Mailchimp)
  • Γνώσεις και δεξιότητες ώστε να μπορεί ο εκπαιδευόμενος να καταρτίζει ένα εξατομικευμένο digital marketing plan για οποιαδήποτε επιχείρηση του ανατεθεί.

Ένα επιτυχημένο και ολοκληρωμένο Digital Marketing σεμινάριο πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον όλες τις παραπάνω ενότητες που περιγράφουμε εδώ ώστε ο απόφοιτος του σεμιναρίου να μπορεί να προσεγγίσει σωστά την έννοια του digital marketing και να είναι σε θέση να δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πλάνο προώθησης επιχείρησης μέσω digital marketing που να μπορεί να περιλαμβάνει το κατάλληλο mix από όλες τις μεθόδους που χρειαζονται για την εν λόγω εταιρεία.

εξ αποστάσεως σπουδες digital marketing

Γιατί εξ αποστάσεως σεμινάρια;

Δεν είναι μόνο η εποχή του κορονοϊού που πλέον μας «αναγκάζει» να κάνουμε πολλά πράγματα διαδικτυακά και εξ αποστάσεως αλλά και οι σύγχρονοι απαιτητικοί ρυθμοί ζωής που οδηγούν πολύ κόσμο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Πλέον οι ταχύτητες internet είναι υψηλές και η εξοικείωση του κοινού μεγάλη έτσι ώστε η εξ αποστάσεως διδασκαλία να αποτελη μεγάλη διευκόλυνση για πολλούς ανθρώπους που είτε μένουν πολύ μακριά από τον φυσικό τόπο που κατοικεί ένας εξειδικευμένος “δάσκαλος” του marketing είτε οι υποχρεώσεις του (οικογενειακές ή εργασιακές) δεν του παρέχουν την άνεση χρόνου για να μετακινείται από και προς το φυσικό σημείο που παρέχονται τα εν λόγω σεμινάρια.

Γιατί να επιλέξετε ID Studies;

Στο ID Studies θα βρείτε εξ αποστάσεως σπουδές στο digital marketing από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και επιτυχημένους επαγγελματίες του είδους ώστε να μπορέσετε να εξελιχθείτε στο Digital Marketing και με την σειρά σας να μπορείτε να βοηθήσετε αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις που θα αναλάβετε ώστε να τις «απογειώσετε» διαδικτυακά και φυσικά να ανταμοιφθείτε ανάλογα!

Να μην ξεχνάμε ότι οι δουλειές που σχετίζονται με το digital marketing είναι από τις καλύτερα αμοιβόμενες δουλειές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το ID Studies δεν σας παρέχει μόνο τις σπουδές και τις γνώσεις που απαιτούνται στο digital marketing αλλά σας “οδηγεί” και στο επόμενο βήμα της εργασιακής αποκατάστασης. Μέσα από το κατάλληλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ID Studies σας παρέχει συγκεκριμένες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης μετά το πέρας των σπουδών σας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τα Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μπείτε σε κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα!
Εγγραφή
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τα Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μπείτε σε κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα!
Εγγραφή